Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Roosendaal Logo

Ontstoppen

WC verstopt Roosendaal

Wij verhelpen jouw wc verstopping

ROOSENDAAL

WC verstopt Roosendaal?

WC verstopt Roosendaal? Niemand ontstopt graag een wc. Maar helaas kan het iedereen overkomen. Naast het feit dat het een vervelende klus is, kan het ook nog voor behoorlijke stankoverlast zorgen. Absoluut bepaald prettig dus!

Er zijn meerdere methodes om je wc te ontstoppen. Met de volgende methodes kun je zelf een wc ontstoppen.

Laat je het liever doen door ervaren loodgieters van Ontstoppen Roosendaal? Bel gratis naar 0165 205 927 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Voorbereiding

WC ontstoppen: de voorzorgsmaatregelen

Wij raden je aan om voor je begint met ontstoppen, de vloer af te dekken met een oude doek of een stuk zeil. Op die manier weet je zeker dat er geen vuile spetters op je vloer komen. Daarnaast bespaart het een hoop troep achteraf.

Ontstoppen Roosendaal Logo
Loodgieter ontstoppen Roosendaal afvoer

Oorzaak

Oorzaak wc verstopping vaststellen

Voordat je begint met ontstoppen, moet je erachter zien te komen waar de verstopping zit en hoe deze is ontstaan. Vaak is een vast object in de leidingen de oorzaak.

Wanneer je nog jonge kinderen hebt kan het zijn dat er een speeltje of een luier in het toilet is gevallen. Omdat dit een groter object is, wordt de kans op een verstopping groter. In dit geval is het noodzakelijk om een manier van aanpak te hanteren die de verstopping naar boven brengt.

Is het vet, papier of iets anders wat flexibel is? Dan is het mogelijk dat je de spoeling kunt forceren en de wc verstopping op die manier op te lossen.

Voor hulp bij verstoppingen: Neem zo snel mogelijk contact op met de rioolspecialisten van Ontstoppen Roosendaal via 0165 205 927.

Zichtbaar

Zichtbare wc verstopping verwijderen

Wanneer je de verstopping ziet zitten, ligt de oorzaak van de wc verstopping vaak bij de sifon. Dit is de stankafsluiter achter in de wc. Wanneer dit het geval is, is dit relatief eenvoudig op te lossen. 

Trek een paar rubberen handschoenen aan en haal de wc verstopping met de hand weg. Papier kun je makkelijk alsnog door het toilet spoelen nadat je dat uit elkaar getrokken hebt. Is het een groter object? Gooi dit dan niet opnieuw in het toilet.

Heb je vragen of kom je er simpelweg niet uit? Dit is begrijpelijk. Neem gerust contact op via 0165 205 927

Ontstoppen afvoer Roosendaal
Ontstoppingsdienst Roosendaal

Afwasmiddel

WC verstopping verhelpen met afwasmiddel en warm water

Denk je dat de verstoppingen in de leidingen plaatsvinden? En worden deze waarschijnlijk veroorzaakt door een ophoping van papier, vet of iets anders wat flexibel is?

Een goedwerkende methode is wasmiddel. Het is tevens één van de de goedkoopste methodes voor het ontstoppen van je wc. Dus zeker het proberen waard!

Hoe doe je dit? Pak eerst een grote emmer en vul deze met water. Spuit hier twee eetlepels wasmiddel bij. Gooi daarna de emmer leeg in de wc. Het is belangrijk om het er vanaf een meter hoogte in te gieten.

Let op! Zorg ervoor dat je er geen kokend water in gooit, dit kan namelijk het porselein van het toilet afbreken.

Bel vrijblijvend met de vakmannen van Ontstoppen Roosendaal om jouw klus te bespreken 0165 205 927.

WC ontstopper

De ouderwetse wc ontstopper

Brachten de bovenstaande methodes geen succes? Dan kun je altijd nog gebruik maken van de ouderwetse wc ontstopper.

Hoe doe je dit? Maak de ontstopper eerst flexibel door deze onder een warme kraan te houden. Dit zorgt ervoor dat de ontstopper beter afsluit. Vervolgens druk je de ontstopper rustig in de toilet hals. Belangrijk is dat de ontstopper de leiding volledig afdekt.

Trek vervolgens de plopper snel naar je toe. Hierbij ontstaat zuigkracht die trekt aan de verstopping. Dit herhaal je een aantal keren tot de verstopping naar boven komt.

Let op: duw de ontstopper niet te hard tegen de leiding aan. Hiermee kan je namelijk schade aanbrengen aan de leiding. Het gaat voornamelijk om het terugtrekken dus pas hiermee op.

Ontstoppen Roosendaal Leiding
WC verstopt Roosendaal

Verstoppingsveer

Pas op met een wc ontstoppingsveer

Wees erg voorzichtig met het gebruik van een ontstoppingsveer wanneer je een verstopping wilt verhelpen. Schade aan de leidingen kan namelijk  het gevolg zijn van het gebruiken van de veer.

Bel onze spoedservice van Ontstoppingsdienst Roosendaal om jouw klus te bespreken 0165 205 927.

niet gelukt

Is de wc verstopping er nog steeds?

Het verhelpen van een verstopping in je toilet lukt helaas niet altijd zelf. Soms ligt de oorzaak ergens anders of het is simpelweg te hardnekkig. Dat is waarom wij, Ontstoppen Roosendaal zijn opgericht. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van de meest ingewikkelde verstoppingen.

Onze loodgieters werken met unieke methoden om het probleem direct aan te pakken. Daarnaast helpen wij je graag met onderhoud van het riool en de inspectie ervan. Wij doen er alles aan om jouw riool in de perfecte staat te krijgen en houden. 

Wij zullen ervoor zorgen dat jou toilet weer snel doorspoelt zoals het hoort. Twijfel daarom niet en maak direct een afspraak. Je kunt ons bereiken op 0165 205 927 voor meer informatie.

Graven riool Roosendaal

Starttarief

103

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

31

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

2 maanden

Binnen 2 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het tegen een gereduceerd tarief verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-roosendaal

WC verstopt

WC verstopt Roosendaal

Is je WC verstopt? En woon je in Roosendaal of omstreken? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Roosendaal. Wij proberen je zo snel mogelijk te helpen. Maak snel een afspraak!

loodgieter-roosendaal-ontstopping

Afvoer verstopt

Spoelt een afvoer niet meer goed door? Vervelend! Onze ontstoppers staan voor je klaar. Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je! Ontstoppingsdienst Roosendaal helpt je graag.

loodgieter-in-roosendaal-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Roosendaal

Woon jij in Roosendaal en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Of heb je last van een beginnende verstopping? Wij kunnen met spoed ter plaatse zijn. Wij werken op een professionele wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-roosendaal-verstopping

Riool verstopt

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Roosendaal en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Roosendaal.

Loodgieter Roosendaal Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Doucheputje verstopt? En woon jij in Roosendaal en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Roosendaal! Wij geven je advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0165 205 927

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Roosendaal

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Roosendaal