Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Roosendaal Logo

Afvoer 

Afvoer verstopt Roosendaal

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

ROOSENDAAL

Afvoer verstopt Roosendaal?

Afvoer verstopt Roosendaal? Op het internet worden ontzettend veel manieren en gereedschappen aangeboden waarmee jij mogelijk je wc kan ontstoppen.  Daardoor is het soms onduidelijk wat nu wel, en wat niet goed functioneert. Om die reden helpen wij je graag met een goede oplossing voor een verstopte afvoer. Op deze pagina zijn allerlei tips met uitleg te vinden!

Heb je echt alles geprobeerd maar kom je er niet uit? Of heb je liever dat één van onze ervaren rioolspecialisten het doet? Of heb je twijfels omtrent een verstopte afvoer? Neem dan contact op met Ontstoppen Roosendaal via 0165 205 927.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf Roosendaal

Ben jij op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Roosendaal? Dan ben je bij ons zeker aan het goede adres bij ons!

De specialisten van Ontstoppen Roosendaal kunnen vaak snel ter plaatse zijn. Daarnaast zoeken wij zoeken samen met jou naar de best passende oplossing. Wij lossen gegarandeerd alle mogelijke afvoerproblemen voor je op!

Hier houdt onze service nog niet op. Naast het ontstoppen van je afvoer geven wij ook vrijblijvend advies. Dit allemaal om ervoor te zorgen dat jij je afvoer in optimale staat houdt.

Wat het probleem ook mag zijn, Ontstoppingsdienst Roosendaal lost het op! Je kunt ons bereiken via  0165 205 927 om jouw klus te bespreken.

Ontstoppen Roosendaal Logo
Loodgieter ontstoppen Roosendaal afvoer

Spoed

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

De kans is aannemelijk dat jouw niet doorlopende afvoer te maken heeft met een verstopping. Soms kun je dit gemakkelijk zelf oplossen. Onze rioolspecialisten hebben hierom een aantal waardevolle tips voor jou.

Heb jij te maken met een verstopping in de afvoer? Bel ons voor een snelle service op 0165 205 927. Wij helpen je graag!

Afvoerfilters

Afvoerfilters controleren

Het kan gebeuren dat de afvoer van een elektrisch apparaat, zoals een wasmachine of vaatwasser, geblokkeerd wordt. Het is goed mogelijk dat het probleem dan ligt bij vieze filters. Daarom doe je er goed aan deze te controleren.

Je kan dit eenvoudig doen. Verwijder eerst de filters van het apparaat. Wanneer je erachter komt dat de filters vies zijn, reinig ze dan in een warme sop. Zijn ze gedroogd? Dan kun je ze terug plaatsen.

Waarschijnlijk is met deze simpele stap het probleem van je verstopte afvoer al opgelost!

Ontstoppen afvoer Roosendaal
Afvoer verstopt Roosendaal

Sifon

Sifon legen

Vrijwel elke afvoer is voorzien van een sifon. Een sifon is een stankafsluiter die op afvoerbuizen wordt gemonteerd. Het komt voor dat de sifon niet meer goed werkt. Dit wordt veroorzaakt dooreen ophoping van troep aan de binnenzijde van de sifon. Hierdoor vloeit het water niet meer goed door.

Hoe verhelp je dit probleem? De sifon is eenvoudig los te halen. Haal vervolgens het vuil uit de sifon. Hierna draai je de sifon er weer op. Waarschijnlijk loopt het water nu weer soepel door!

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

De praktijk heeft uitgewezen dat een reiniging met zuiveringszout (baking soda) goed kan werken wanneer je afvoer verstopt zit. Vooral wanneer de verstopping is ontstaan door vet of haren.

Hoe doe je dit? Voeg zuiveringszout toe aan een emmer water. Giet dit samen langzaam in de verstopte afvoer. Voor een optimaal effect raden we aan dit een nachtje in te laten werken.

Tip! Wil je een nog sterker effect? Meng dan de baking soda met azijn.

Lukt het niet om zelf je riool te ontstoppen? Bel dan Ontstoppingsdienst Roosendaal.

Ontstoppen Roosendaal Leiding
Riool ontstoppen Roosendaal graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

Je kan een afvoer op de ouderwetse manier, met de ontstopper, proberen te ontstoppen.

Hoe doe je dit? Zet de ontstopper op de verstopte afvoer. Beweeg de plopper vervolgens met kracht op en neer op de gootsteen. Hiermee creëer je namelijk zuigkracht. Dit zorgt ervoor dat de leidingen weer loskomen van vuil.

Hulp of advies nodig? Bel vrijblijvend met Ontstoppen Roosendaal om jouw klus te bespreken met onze experts via 0165 205 927.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Een andere effectieve manier om een verstopte afvoer los te laten komen is een ontstoppingsveer.

Hoe ga je te werk? Stop de veer in de verstopte leiding. Zet bij dit proces niet te veel kracht, zo voorkom je dat je schade aanricht. Wanneer je met de veer de verstopping bereikt hebt, kan je het beste duwen, trekken en draaien met de veer. Let op: doe dit voorzichtig. Belangrijk is dat je achteraf de veer (opnieuw voorzichtig) uit de afvoer verwijdert.

Als het is gelukt, merk je meteen verschil. Stroomt het water goed door? Dan is de verstopping opgelost.

Alsnog problemen? Bel ons dan snel en gemakkelijk via 0165 205 927. Dan zorgen wij voor de rest!

Graven riool Roosendaal
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Waardoor raakt het riool verstopt?

Een afvoer kan op diverse manieren verstopt raken. Dit kan bijvoorbeeld door vastzittende vetresten, chemisch afval, een toiletblok, tampons of andere voorwerpen door te spoelen. Hierdoor ontstaat er een ophoping van afval, die uiteindelijk de hele leiding doet verstoppen.

Een tweede  optie is een leidingbreuk. Hierdoor kan allerlei vuil zich ophopen in de gescheurde leiding en dit veroorzaakt uiteindelijk een verstopping.

Eveneens gebeurt het met regelmaat dat ingegroeide boomwortels zorgen voor een verstopping. Dit gebeurt vooral bij oudere leidingen. Hier dringen boomwortels eenvoudig in de afvoerbuizen.

Op het moment dat er een aardverschuiving plaatsvindt, kan het riool verschuiven. Je zult begrijpen dat dit probleem wat ingewikkelder ligt.

Er zijn dus veel manieren waarop een afvoer verstopt kan raken. Heb jij hier ook last van en wil je zo snel mogelijk een ontstopt riool? Bel dan direct naar 0165 205 927.

Voorkomen

Het voorkomen van afvoer verstoppingen

Voorkomen is beter dan genezen. Dat is de reden waarom de staat van de afvoer belangrijk is. Je kunt hier zelf voor zorgen, door te letten wat je door de afvoer spoelt. Het is bijvoorbeeld verstandig frituurvet, olie of etensresten niet door de afvoer te spoelen.

Verstoppingen ontstaan geleidelijk. Daarom is het goed om zo nu en dan een controle uit te voeren op de rioleringen. Dit voorkomt hardnekkige verstoppingen.

Onze goede meetapparatuur maakt het een stuk makkelijker de staat van de afvoer te controleren. Daarom staan wij dag en nacht voor je klaar! Wij zijn te bereiken op 0165 205 927.

Loodgieter Roosendaal Ontstoppen
WC ontstoppen Roosendaal

TARIEF

Kosten afvoer ontstoppen

Wanneer je een oplossing wilt voor je verstopte afvoer, doe je er goed aan ons te contacteren. Wij kunnen het met spoed voor je oplossen.

De prijs die wij vragen is verschillende per klus. De prijs is onder andere afhankelijk van de ernst van de verstopping, de reparaties, de inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren.

Wij zorgen altijd voor een eerlijke prijs. Voordat wij beginnen stellen wij en prijsopgave op. Wanneer jij akkoord bent, gaan wij direct aan de slag.

Onze specialisten zorgen met een efficiënte werkwijze voor een goede oplossing! Wil jij snel een oplossing voor jouw afvoer? Neem dan direct contact op via 0165 205 927.

Starttarief

103

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

31

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

2 maanden

Binnen 2 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het tegen een gereduceerd tarief verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

Is je WC verstopt? En woon je in Roosendaal of omstreken? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Roosendaal. Wij proberen je zo snel mogelijk te helpen. Maak snel een afspraak!

loodgieter-roosendaal-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Roosendaal

Spoelt een afvoer niet meer goed door? Vervelend! Onze ontstoppers staan voor je klaar. Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je! Ontstoppingsdienst Roosendaal helpt je graag.

loodgieter-in-roosendaal-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Roosendaal

Woon jij in Roosendaal en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Of heb je last van een beginnende verstopping? Wij kunnen met spoed ter plaatse zijn. Wij werken op een professionele wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-roosendaal-verstopping

Riool verstopt

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Roosendaal en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Roosendaal.

Loodgieter Roosendaal Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Doucheputje verstopt? En woon jij in Roosendaal en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Roosendaal! Wij geven je advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen Roosendaal

Last van een verstopte afvoer? Dit wil je natuurlijk snel opgelost zien worden.

Wij pakken alle rioleringsproblemen in Roosendaal en omstreken aan. Onze gespecialiseerde ontstoppers komen zo snel mogelijk jou kant op.

Ontstoppen Roosendaal is te bereiken op 0165 205 927.

Verstopping Roosendaal

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze vakkundige loodgieters!

Riool Roosendaal

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Roosendaal Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Roosendaal. Bedankt voor de vakkundige service!

Jumbo Roosendaal Van Beethovenlaan

Ontstoppen Roosendaal heeft bij ons een verstopping verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

RKVV Roosendaal

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Roosendaal.

Brandweer Kazerne Roosendaal

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0165 205 927

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Roosendaal

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Roosendaal