Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Roosendaal Logo

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen Roosendaal

Wij verhelpen jouw riool verstopping

ROOSENDAAL

Riool ontstoppen Roosendaal?

Riool ontstoppen Roosendaal? De praktijk heeft uitgewezen dat de een riool het snelst te ontstoppen is, wanneer je direct het probleem zelf oplost. Op die manier hoe je de (stank)overlast ook zo gering mogelijk. Alleen oplossen is helaas niet altijd even gemakkelijk. Waarschijnlijk spelen er vragen bij je, zoals: Hoe vind je de verstopping? Hoe ontstop ik het?

We begrijpen het wanneer er vragen zijn. Wij helpen je graag! Neem daarom nu contact op met 0165 205 927 om jouw klus te bespreken. Riool Ontstoppen Roosendaal staat voor je klaar!

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Riool

Locatie riool verstopping opsporen

Een ontstopping begint met de zoektocht naar de verstopping. Waar zit deze precies? En hoe is deze ontstaan?

Zo kan het water gaan borrelen wanneer je de wc doorspoelt. Of dat het water minder goed wegloopt. Deze voorbeelden verklaren een verstopping in de rioleringsleidingen. Wanneer dit het geval is, raden wij aan een specialist erbij te halen!

Ook kan het geval zijn dat een specifieke afvoer verstopt is geraakt. Er blijft dan water in de douchebak staan of wordt het water in de gootsteen bijvoorbeeld niet goed afgevoerd? Hier zijn haren en zeepresten vaak de oorzaak. Zij hopen zich op in de afvoer en de sifon. Dit zorgt op zijn beurt weer voor vervelende, hardnekkige verstoppingen.

In veel gevallen kan je vrij gemakkelijk de verstopping vinden. Dit doe je door in elke aansluiting een emmer water weg te gieten. Wanneer er een waterkolk ontstaan, is de afvoer niet verstopt.

Loopt het water niet weg? Dan is er waarschijnlijk sprak van een verstopping. Dan kun je het beste bellen met 0165 205 927 om de situatie te bespreken.

Ontstoppen Roosendaal Logo
Loodgieter ontstoppen Roosendaal afvoer

Hogedruk

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Een hogedrukreiniger is een krachtige manier voor het ontstoppen van een riool, maar tegelijkertijd ook een risicovolle manier, omdat je vrij gemakkelijk schade aan kan brengen. Dit is een veel gebruikte manier bij ervaren ontstoppers.

Wil je dit toch zelf doen? Dan is het van cruciaal belang dat je professioneel en zorgvuldig werkt. Je wilt natuurlijk niet dat je badkamer of keuken overstroomt met water. Daarom lees je hieronder hoe je dit op de goede manier doet.

Stop als eerst de kop van de hogedrukreiniger in de afvoer. Doe dit zo diep als het kan. Spuit vervolgens de afvoer ongeveer 3 minuten flink door.

Voor directe hulp, verstoppingen of storingen bel je met spoed de vakmannen van Ontstoppen Roosendaal op 0165 205 927.

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer

De ontstoppingsveer is een handig, goedwerkend middel wanneer je riool wordt verstopt door bijvoorbeeld een prop restafval. Deze flexibele veer druk je gemakkelijk in de afvoer. Spoel hierna de afvoerbuis wel door. Op deze manier blijft het afval niet opnieuw in de afvoer zitten.

Wij raden de combinatie van de ontstoppingsveer met soda zeker aan. Soda zorgt ervoor dat de laatste aanslag loskomt van de afvoerwand in het riool. Dit resulteert in een buitengewoon goede ontstopping.

Kom je er niet uit? Of schakel je liever iemand in met jarenlange ervaring? Dit begrijpen we. Wanneer je ons inschakelt, staan we vaak dezelfde dag al bij jou aan de deur. Bel ons via 0165 205 927.

Ontstoppen afvoer Roosendaal
Ontstoppingsdienst Roosendaal

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

Het gebruik maken van een ontstopper is een verantwoorde methode bij een rioolverstopping. De plopper creëert zuigkracht, waarmee de verstopping los moet komen. 

Pak de ontstopper en druk deze vervolgens tegen de wand van de afvoer. Let hierbij op dat je afvoer helemaal bedekt is. Nadat de ontstopper goed vastzit trek je een aantal keer aan de ontstopper. Om het afval echt goed los te maken is het soms noodzakelijk om meerdere keren te moeten ‘ploppen’. Is het gelukt? Spoel dan de afvoer goed door met water. Weer raden we het gebruik van soda hierbij aan. De soda zorgt er namelijk voor dat de laatste resten afval goed worden losgeweekt.

Wil je hulp bij jouw klus? Bel dan gratis en vrijblijvend naar 0165 205 927.

PREVENTIE

Riool ontstoppen met soda

Er is al vaker genoemd dat soda een effectieve ontstoppingsmanier is. Hierbij is soda naar voren gekomen als hulpmiddel. Maar soda is ook een opzichzelfstaande manier bij bij het ontstoppen van het riool. Hieronder leggen we jou uit hoe dit werkt.

Schep als eerste de soda met een lepeltje in de afvoer en laat het een paar minuten intrekken. Spoel de afvoer daarna door met kokend water. Dit kun je het beste een aantal keren herhalen voor een optimaal resultaat.

Soda heeft een ontvettende werking. Na het spoelen met soda zullen afvalresten als zeep of haren beter loslaten. Je kunt het dus goed gebruiken voor het ontstoppen van een doucheputje, wastafel of gootsteen.

Geeft het ontstoppen, ondanks herhaaldelijke pogingen, geen resultaat? Bel dan onze spoedservice van Ontstoppingsdienst Roosendaal op 0165 205 927.

Ontstoppen Roosendaal Leiding
Riool ontstoppen Roosendaal graven

Middelen

Gebruik deze middelen niet

Wij raden het gebruik van ontstoppingsmiddelen (van bijvoorbeeld bouwmarkten of supermarkten) af. Het gebruik van deze middelen kan resulteren in beschadigingen in de afvoer. Deze middelen bevatten namelijk chemicaliën die een bijtende werking hebben. Deze chemicaliën kunnen mogelijk de binnenkant van de leidingen aantasten.

Je vervuilt hiermee ook nog eens onnodig het water dat in het hoofdriool komt. We raden je daarom niet aan deze middelen te gebruiken.

Het wél op een verantwoorde en professionele manier laten aanpakken? Bel dan snel met Ontstoppen Roosendaal op 0165 205 927.

Vakmannen

Schakel hulp in bij hardnekkige rioolverstoppingen

Lukt het ontstoppen van je riool niet goed?  Schakel dan onze ervaren loodgieters in! Onze ontstoppers hebben jarenlange ervaring op dit vakgebied. Verder beschikken ze over een VCA-diploma met het juiste gereedschap en leveren 24/7 hulp bij het verhelpen van verstoppingen.

Maak tijdig een afspraak en wij zorgen dat jouw verstopping verleden tijd wordt.

Woonachtig in Roosendaal en omstreken? Vaak staan we dezelfde dag nog voor je deur.

Bel daarom nu naar 0165 205 927. Ontstoppingsdienst Roosendaal probeert je vandaag nog te helpen!

Graven riool Roosendaal

Starttarief

103

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

31

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

2 maanden

Binnen 2 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het tegen een gereduceerd tarief verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

Is je WC verstopt? En woon je in Roosendaal of omstreken? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Roosendaal. Wij proberen je zo snel mogelijk te helpen. Maak snel een afspraak!

loodgieter-roosendaal-ontstopping

Afvoer verstopt

Spoelt een afvoer niet meer goed door? Vervelend! Onze ontstoppers staan voor je klaar. Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je! Ontstoppingsdienst Roosendaal helpt je graag.

loodgieter-in-roosendaal-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Roosendaal

Woon jij in Roosendaal en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Of heb je last van een beginnende verstopping? Wij kunnen met spoed ter plaatse zijn. Wij werken op een professionele wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-roosendaal-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Roosendaal

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Roosendaal en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Roosendaal.

Loodgieter Roosendaal Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Doucheputje verstopt? En woon jij in Roosendaal en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Roosendaal! Wij geven je advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Roosendaal

Onze vakkundige, ervaren loodgieters lossen jouw rioolverstopping graag voor je op. We hebben hier ruime ervaring in opgebouwd afgelopen jaren: van ontstoppen tot kelders leegpompen. Dit doen wij met onze unieke pomp die meer dan 6300 liter weg kan pompen. Daarom kunnen wij je altijd helpen met verschillende ontstoppingswerkzaamheden.

Maak direct een afspraak met Ontstoppen Roosendaal. Om samen te bepalen wat de juiste oplossing is, kan je ons gratis en vrijblijvend contacteren via 0165 205 927.

Verstopping Roosendaal

Spoedloodgieter

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze spoed loodgieters van Riool Ontstoppen Roosendaal!

Riool Roosendaal

Rioolverstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Roosendaal Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en overlast, schakel vandaag nog een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Roosendaal. Bedankt voor de vakkundige service!

Jumbo Roosendaal Van Beethovenlaan

Ontstoppen Roosendaal heeft bij ons een verstopping verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

RKVV Roosendaal

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Roosendaal.

Brandweer Kazerne Roosendaal

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0165 205 927

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Roosendaal

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Roosendaal